The Trueman Show #19 met Karel van Wolferen

The Trueman Show #19 met Karel van Wolferen
Check mijn website www.jornluka.com. Deze website ben ik aan het uitbouwen tot plek waar alles samenkomt om zo censuur te omzeilen. Alle content is gratis beschikbaar, dus vind je het tof? Ga dan naar mijn website en doneer om zo te helpen de content en website steeds beter te maken!
Voor deze 19e aflevering ben ik richting Amsterdam gereden, naar de prachtige oude boerderij van Karel van Wolferen. Al vanaf de eerste podcast staat hij hoog op mijn lijstje en nu is het EINDELIJK gelukt. Ontzettend blij mee. Voor de mensen die Karel nog niet kennen: Hij is journalist (en wel de beste die Nederland rijk is in mijn ogen), schrijver, emeritus-hoogleraar en hoofdredacteur van Gezond Verstand.
We spraken over wat echte journalistiek nou is, zijn verleden als correspondent in Azië, 9/11, MH17, de huidige tijd en waar dit alles heen gaat, internationale machten, de agenda’s, een hoop rondom het virus en nog veel meer. Een hoop hele gevoelige onderwerpen en ik ben dus ook benieuwd hoe lang dit op YT zal blijven staan. Gelukkig staat alles als back-up op de website. Wat mij betreft is dit een van de belangrijkste gesprekken die ik tot nu toe heb opgenomen omdat er zoveel in zit en Karel echt een autoriteit is. Zoals je merkt tijdens het gesprek heb ik ook niet veel in te brengen gehad, maar dat is helemaal prima als je tegenover een man zit die zoveel kennis bezit en al zo lang zoveel onderzoekt.
Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien!

#KARELVANWOLFEREN #JORNLUKA #GEZONDVERSTAND #JOURNALISTIEK #NRC #HOOGLERAAR #EMERITUS #GESPREK #PODCAST #INTERVIEW #TALK #MACHT #SYSTEEM #VERSLAGGEVER #CORRESPONDENT #AZIE #DIGITAAL #ECB #BANKEN #CRISIS #VIROLOGEN #KLIMAAT #AGENDA #GATES

Reacties

 • Jorn Luka
  Jorn LukaMaand geleden

  Dank jullie wel voor het kijken lieve vrienden. Alle content die ik maak is gratis beschikbaar. Vind je het tof? Ga dan naar mijn website www.jornluka.com en doneer en help zo mijn website en content steeds beter maken. Abonneer je ook mijn kanaal. Like de video en deel hem met je vrienden en op je socials als je nice vindt. Suggestie voor een gast? Laat het me hieronder weten. LOVE

 • Cro Magnon

  Cro Magnon

  12 uur geleden

  @Paula tski of welke Palestijn dan ook....f*ck Israel.

 • Paula tski

  Paula tski

  Dag geleden

  Adam Curry.

 • Willie Roelofs

  Willie Roelofs

  6 dagen geleden

  V

 • Cro Magnon

  Cro Magnon

  8 dagen geleden

  @Mark Boogerd Al gehoord van dat pedo netwerk in Duitsland? 400.000 man.....wereldwijd. Maar dat probleem hebben we het liever niet over......

 • Mark Boogerd

  Mark Boogerd

  9 dagen geleden

  Waarschijnlijk moeilijk te regelen, maar de verrichtingen die Fuellmich doet op dit moment zouden interessant zijn om te horen.

 • Paula tski
  Paula tskiDag geleden

  Adam Curry.

 • Herberts Hockenheim
  Herberts Hockenheim8 dagen geleden

  Dhr van Wolferen, u kan ook eens vertellen over de fake moonlanding gecreëerd door Stanley Kubrick in opdracht van de toenmalige US president. Er is een schuldbekentenis op yt van.. 10 jr na de dood van Kubrick uitgebracht, zijn geweten ging wringen.

 • 711 PTJ
  711 PTJ8 dagen geleden

  Jorn je bent echt een van de weinige podcasters die zijn gast aan het woord laat en alleen dingen zegt die van toegevoegde waarde zijn. Hier kan Lange Frans van leren. Ik zou graag een keer robert van tetteroo in je podcasts zien.

 • Annette Sadhoe
  Annette Sadhoe9 dagen geleden

  Ik vind fijn naar meneer Wolferen te luisteren. Over argwanend dat ben ik ook stel je eens voor als ik het niet was ,dan zaten de medische mensen nog in mijn huis. Eigenlijk zijn ze er nog op een meter afstand . Ik ben liever Argwanend dan de hele systeem te vertrouwen helpp😁 Groet annette🤔👋

 • Marijn Cochius
  Marijn Cochius9 dagen geleden

  NRC abonnement stopgezet en nu een abonnement op GEZOND VERSTAND. .

 • Mark Boogerd
  Mark Boogerd9 dagen geleden

  Interessante nieuwe dingen over de kunstmatige plandemie.

 • LM vH
  LM vH10 dagen geleden

  Heren. Wat een dynamisch gesprek. G e w e l d i g ! Compliment voor Jorn: de meeste interviewers van Karel hebben voldoende inbreng in de zin van onder- en bevraging, reflectie, (gezamelijke) overweging en conclusies, jij doet het echter uitmuntend. Waar ik bij Karel op de inhoud niets maar dan ook niets op- of aan te merken heb (ik hang aan z'n lippen) is de streaming van het denkproces van Karel een 'job' met een kritisch omslagpunt. Bevraag, interumpeer en 'beknecht' je 'm te veel dan raakt ie veelal de draad kwijt omdat hij z'n punt dan niet écht kan maken maar, wanneer je daarentegen de conversatie niet stuurt gaat Karel nog wel eens de diepste krochten in met lange (verbindings- & dwarslijnen). Ook super-interessant maar een beetje flow is wel prettig om de spanningsboog op de juiste strakte te houden. Jorn, je geeft 'm de ruimte voor z'n verhaal houd 'm binnen de lijnen der voorgang zonder Karel te 'ergeren'. Hij geniet hier zelfs van je aangename ondervragingsstructuur doordat ie genoeg ruimte krijgt in z'n - prachtige semi-monoloog-betoging. Ik heb, - een beetje vreemd in bepaald opzicht - genoten van het interview op inhoud én structuur. Dank.

 • Jacqueline Barten
  Jacqueline Barten10 dagen geleden

  Karel van wolferen vind ik echt een man met gezond verstand ,dank je wel Jorn dat je deze man hier heb laten praten 💜

 • DutchArmchairLeg
  DutchArmchairLeg19 dagen geleden

  Goed zo,geen toekomstvoorspellen! Nieuws gaat altijd over het verleden, gisteren of een uur geleden! NOOOOOIT over straks, wat de fakenews ons steeds voorschotenen! ‘Valse profeten’ en activisten, maar waar zijn de echte JOURNALISTEN?❤️‼️

 • DutchArmchairLeg
  DutchArmchairLeg19 dagen geleden

  Ong. na 1 uur en 09 min.: Hosea 4:6 My people are destroyed ‼️for lack of knowledge;‼️✝️ because you [the priestly nation] have rejected knowledge, I will also reject you that you shall be no priest to Me; seeing you have forgotten the law of your God, I will also forget your children.

 • DutchArmchairLeg
  DutchArmchairLeg19 dagen geleden

  ‘Eigenlijk’ is een ontiegelijk modewoord geworden. Kenmerk van de nieuwe politiek-correcte-mensenbehagen religie van Relativisme!? Ik geloof na 41 min. moet je eens jezelf checken, broeder. Wel zes keer ge(mis)bruik je dat woord binnen een minuut. Record! 🤷‍♂️⁉️

 • Johan Koorn
  Johan Koorn20 dagen geleden

  Bram Moszkowic lijkt mij een super boeiende gast . Toffe video !!

 • guus van Es
  guus van Es21 dag geleden

  Dank je wel Jorn Luka voor al je inspanningen, om je eigen kennis en van waardevolle mensen die je op het net ventileert. Voor mijn gevoel groei je zelf ook na elke aflevering. Tevens is de grote kracht, dat elke aflevering in het Nederlands wordt gevoerd door jou en de gast.

 • Lucien Tellier
  Lucien Tellier22 dagen geleden

  Heerlijk gesprek mannen :D Thanks!

 • Eugène Manders
  Eugène Manders22 dagen geleden

  Graag een uitzending met Kees vd Pijl over Oekraïne april 2021

 • Rayboss302
  Rayboss30222 dagen geleden

  Ik heb jullie nooit ontmoet, maar beschouw zowel Karel als jou Jorn als vrienden.. de juiste vibe.

 • Rayboss302
  Rayboss30222 dagen geleden

  De term Wappie krijgt eerherstel.. dat is een feit. Ik hoop het mee te mogen maken.

 • Rayboss302

  Rayboss302

  21 dag geleden

  Gummen.. dan weet je het wel.

 • Philip Groenewoude

  Philip Groenewoude

  21 dag geleden

  @Rayboss302 Eerlijk gezegd, ik hecht weinig waarde aan wat jij "ziet". Zoals meestal het geval bij een 'echte' ComplotWappie, jij ziet de wereld niet echt scherp. En jij kent mij dus niet, ik ga zelf een discussie/dialoog/conversatie met een ComplotTheorist nooit uit de weg. Op 1 uitzondering na, ik heb familie en vrienden e.d. met die andere mening, het laten ontploffen van dergelijke vriendschappen omdat we allebei zo nodig een pittige discussie willen, dat is het mij meestal niet waard.

 • Rayboss302

  Rayboss302

  21 dag geleden

  @Philip Groenewoude ligt eraan wie het zeggen. Net als nazi zie ik het als een term om een conversatie uit te weg te gaan. Het zijn altijd dezelfde sneue dommige types.

 • Philip Groenewoude

  Philip Groenewoude

  22 dagen geleden

  @Rayboss302 Welnee, jôh. Wensdenken. 5G ComplotWappie, ChemtrailWappie. CovidWappie. MH17Wappie. 9/11ComplotWappie. Allemaal mensen die met een niet al te fris koppetje van het pad af zijn geraakt. Wappies dus. Ik als normale zou nooit blij worden als iemand mij zo zou noemen. En eerherstel, dat zit er echt niet in.

 • Rayboss302

  Rayboss302

  22 dagen geleden

  Nee.. onvermijdelijk

 • Etienne Jansen
  Etienne Jansen23 dagen geleden

  Top uitzending 👍👍👍 uiteraard deel ik ook deze video wederom via mijn sociale netwerken

 • Hans Dekker
  Hans Dekker25 dagen geleden

  Genoten! Wat een goed gesprek. Wat een plezier om naar te luisteren is ook Karel van Wolferen toch ook altijd. Fijn dat er steeds meer mensen wakker worden trouwens.

 • Scorched Earth
  Scorched Earth25 dagen geleden

  We hebben nu al een digitaal transactiestelsel. Maar wat denk je van Bitcoin en andere crypto? Naar mijn idee is alles begonnen omdat ze 7 kleuren stront schijten om crypto die niet door de elite gereguleerd wordt. Ze hebben extra haast, want crypto groeit heel erg snel. En centrale banken printen geld als gekken.

 • President Staatshóofd
  President Staatshóofd27 dagen geleden

  Waarom zitten jullie op anderhalve meter van elkaar?

 • pensioenactivist
  pensioenactivist27 dagen geleden

  De jeugd komt niet verder dan Google University, die bepaalt immers wat de ''waarheid'' is. Je dient je dus te houden aan de voorgeschreven regeltjes, anders gaat je kop eraf. De ''media'' is in handen van enkele grote spelers.

 • E vdG
  E vdG27 dagen geleden

  Tja zolang je nog over virussen praat, terwijl er nog nooit ook maar één virus is geïsoleerd, dan is verder het verhaal nutteloos, zonde, want hij heeft best wel wat te vertellen, maar ik laat me niet meenemen in deze leugen!

 • Tahadout Daamouch
  Tahadout Daamouch27 dagen geleden

  D66 HEEFT PEDO.S PARTIJ WAAR GAAT DIT HEEN

 • Lydia R
  Lydia R28 dagen geleden

  Dankjewel voor dit prachtige gesprek, zo inspirerend om naar Karel te luisteren, zijn woorden gaan echt leven, heel mooi. Op deze manier krijgt het werkelijke vak van journalist toch weer glans en iets van de oude glorie terug. Laten we hopen dat veel mensen hierdoor worden geraakt en 'open gaan'.

 • Harjan Oosting
  Harjan Oosting28 dagen geleden

  Volgende keer Rypke?

 • Joy Plompere
  Joy Plompere28 dagen geleden

  Karel je bent geweldig en ben fan van jou

 • Marcus1968
  Marcus196828 dagen geleden

  M'n complimenten, Jorn! Ik had toch al aardig wat interviews met Karel van Wolferen gezien. En toch komt hij steeds weer met interessante nieuwe details over deze technocratie in wording. Wie ik als gast tip? Willem Middelkoop...! Goud-expert, (en zoals hijzelf zegt) student van de financiële geschiedenis. Zie bijvoorbeeld de eerste 11 minuten van deze youtube video: 'Willem Middelkoop over 2021: Goud, Bitcoin en de Big Reset' Ik zou hier ook graag de link willen plaatsen, maar youtube meldt mij dan een 'Returned error', oftewel: censuur.

 • Karine Savard
  Karine Savard28 dagen geleden

  Karel is een man met echt een hart van Goud!!👍👍

 • Ineke De Korte
  Ineke De Korte29 dagen geleden

  Super gesprek weer. 👍👍

 • Davey Jones
  Davey Jones29 dagen geleden

  het is geen quanon , het is Q en Q is de reden dat wij hier uberhaupt nog over kunnen praten. afleiding? doe je huiswerk.

 • Jan Schipper
  Jan Schipper29 dagen geleden

  Mijn ouders hebben eindelijk hun uitnodiging voor vaccinatie gekregen. Daar ben ik erg blij om. Vooral mijn moeder loopt groot risico in geval van besmetting. Heel fijn dat zij spoedig geïmmuniseerd zal worden.

 • Wim Wakker
  Wim Wakker29 dagen geleden

  Ik heb genoten van dit interview. Dank daarvoor. Trots om Wappie te zijn !

 • Wim Wakker

  Wim Wakker

  28 dagen geleden

  @Philip Groenewoude waarom noem je jezelf een sukkel. Wees geen Rutte- schaapje. Volgens mij heb jij best wel denk vermogen. Gebruik dat eens!

 • Philip Groenewoude

  Philip Groenewoude

  28 dagen geleden

  "Trots om Wappie te zijn !" Sukkel.

 • TimMer1981
  TimMer198129 dagen geleden

  Jorn, wanneer kom je naar Odysee/Lbry? YT censureert steeds meer, daar heb je op Odysee geen last van, vele (Nederlandse) alternatieve kanalen zitten daar al.

 • Jorn Luka

  Jorn Luka

  27 dagen geleden

  @TimMer1981 hangt er maar net vanaf hoe je het regelt

 • TimMer1981

  TimMer1981

  27 dagen geleden

  @Jorn Luka Het probleem met een website is dat die ook zo platgelegd kan worden een hosting provider en geblokkeerd kan worden door ISPs.

 • Jorn Luka

  Jorn Luka

  28 dagen geleden

  Het staat zoals ik in elke intro en begeleidende tekst zeg ook op mijn website. Dan heb ik helemaal geen lbry of iets anders nodig

 • Clowni Augurkje
  Clowni Augurkje29 dagen geleden

  Jorn je kan erg goed luisteren, dat hoor je aan je vragen. goed interview!

 • Arjan Broekman
  Arjan Broekman29 dagen geleden

  Het enige wat ik niet argwanend lees zijn de voetbaluitslagen.

 • Elly Zomer -van Rhoon
  Elly Zomer -van Rhoon29 dagen geleden

  De boeren hebben wel kennis van de eventuele uitstoot. Maar dan moet de Politiek wel luisteren. 👍🏼

 • Angelique
  Angelique29 dagen geleden

  Karel heeft een abonnement op “Gezond Verstand”. “Tegenwoordig zijn de meeste mensen niet op de hoogte van wat er werkelijk gebeurt, omdat de waarheid niet in de kranten staat en vroeger niet omdat er geen kranten waren “ Willem Frederik Hermans

 • Elly Zomer -van Rhoon
  Elly Zomer -van Rhoon29 dagen geleden

  Wat een fijn gesprek van jou met Karel van Wolferen. 👍🏼🍀🌞💚

 • Hajdar Salihbeg
  Hajdar Salihbeg29 dagen geleden

  Fauci is kwaad op kwadraat in vergelijking met Koopmans en Ab Oosterhaus zijn. Luister wat Kary Mullis zei over de kennis van Fauci . zero,zero...

 • Shabir Burhani
  Shabir Burhani29 dagen geleden

  Interessant

 • Dr.trapper TTM
  Dr.trapper TTM29 dagen geleden

  Jullie moeten beginnen met netwerken, begin influencer aan te spreken informeer hun goed en ga dan steeds door tot je een legioen hebt met verstand volle support. Zodra jullie een team hebben en iedereen staat gw voor vrijheid en geen bullshit kunnen ze steeds minder en zeggen we basta !

 • Hanneke Lefering
  Hanneke Lefering29 dagen geleden

  Wat is dat met je taalgebruik?! Ik vind je gasten heel interessant, maar ik begrijp echt niet hoe jij ze in je podcasts krijgt met dat Popie-Jopie taalgebruik. Verschrikkelijk. Sorry. En misschien niet tutoyeren wanneer je gasten hebt waar je u tegen zegt? Zeker weten dat meneer van Wolferen het goed vond, maar ik vind het vreselijk klinken. Ik weet dat het makkelijk kritiek leveren is vanaf mijn positie, dat is niet echt ‘nice’ of ‘tof’, mijn excuses daarvoor, en ik ben ook heel erg blij dat je doet wat je doet, je bent duidelijk een goede jongen, maar dit moest ik toch even kwijt.

 • Hanneke Lefering

  Hanneke Lefering

  29 dagen geleden

  @Angelique nou nee, ik vind het echt irritant, vooral omdat ik Jorn’s gasten erg interessant vind. Maar ik heb al spijt van mijn reactie, had ik niet moeten doen en inderdaad ik moet gewoon iets anders gaan kijken. Ik ben het verder helemaal eens met wat Jorn deelt en ben dankbaar voor zijn inzet en ik hoop dat hij veel mensen zal bereiken en zal aanzetten tot kritisch denken, dat hebben we echt nodig. Nogmaals excuses, en succes!

 • Angelique

  Angelique

  29 dagen geleden

  Zeg je nu iets om wat te zeggen te hebben?! 🥴

 • Hanneke Lefering

  Hanneke Lefering

  29 dagen geleden

  Je hebt gelijk, succes verder

 • Jorn Luka

  Jorn Luka

  29 dagen geleden

  Dan kijk je toch niet

 • Wouter van Soest
  Wouter van Soest29 dagen geleden

  Waarom die verschrikkelijke ondertitels ...?

 • Wouter van Soest

  Wouter van Soest

  29 dagen geleden

  @Angelique bedankt ...ga ik proberen.

 • Angelique

  Angelique

  29 dagen geleden

  Als je rechtsboven in het schermpje op CC tikt kun je ondertiteling uitschakelen✌🏽

 • no limitation
  no limitation29 dagen geleden

  Het antwoord is dat corona een gezamenlijke vijand is om 1economie te creëren 1 munt wereldwijd.

 • Spike Blauwe Mechelse Herder KNPV / Blue Malinois
  Spike Blauwe Mechelse Herder KNPV / Blue Malinois29 dagen geleden

  Rypke Zeilmaker als gast

 • 3manu3ls0n
  3manu3ls0n29 dagen geleden

  Jullie moeten ook bronnen vermelden in de beschrijving om het ontwakingseffect te maximaliseren. Dank.

 • Peter-Paul Heurkens
  Peter-Paul HeurkensMaand geleden

  Karel draait de boel om: hij kijkt naar wie er geld verdient en noemt die dan de schuldige. Maar mijn autoverzekering verdient aan mij maar is toch niet de oorzaak van de ongelukken. Of : een bedrijf verdient aan de bestrijding van aids dan zullen ze wel de veroorzaker van aids zijn. Een redenatie die te simpel is om waar te zijn maar mensen trappen er graag in want dan hoeven ze niet meer na te denken. En dat is wat ik erg vind van Karel en anderen dat ze mensen in slaap sussen met simpele redeneringen en zo voorkomen dat mensen zien dat er wel degelijk echte problemen zijn met hoe wij de wereld nu gebruiken.

 • Angelique

  Angelique

  29 dagen geleden

  Wat jij zegt is een contradictio in terminis ✌🏽

 • Annette van Pelt

  Annette van Pelt

  29 dagen geleden

  Wij zijn allemaal in slaap gesust, al jaren lang en hebben we niet goed opgelet. Onze wereld wordt bestuurd door een machtige 'elite' en daaraan gekoppeld de grootste multinationale bedrijven die wereldwijd 'geïnfiltreerd zijn in àlles was de mensheid behelst. Ik meen dat Karel over zoveel levenservaring en kennis beschikt, dat hij heel goed weet wat er allemaal te koop is in de wereld en wij bevinden ons nu op een punt in de geschiedenis waarin goed en kwaad de grootste tegenstellingen zijn waarin we ooit verwikkeld zijn geweest. "De Nieuwe Tijd" is aangebroken, waarin de mensheid tot een nieuw besef, een hoger bewustzijn moet gaan komen. nldron.info/work/video/gquuYpnSmo6sgZc Follow the money...

 • Jan Verschuren
  Jan VerschurenMaand geleden

  Zoveel punten en informatie karel is top geweldig gedaan Jorn

 • Henk B
  Henk BMaand geleden

  Topper,

 • Truth or Lies
  Truth or LiesMaand geleden

  Daarom BITCOIN EN CARDANO

 • Z06Ronald
  Z06RonaldMaand geleden

  “It was an engineered biological weapon that escaped a BSL-4 lab in China, and now it’s replicating on an exponential scale, threatening the entire human race.” www.biologicalweapons.news/2020-02-04-transcript-dr-francis-boyle-interview-coronavirus-biological-weapon.html ▪️ FRANCIS BOYLE, THE CREATOR OF USA BIO WEAPON ACT OF 1989, SHOWS SMOKING GUN EVIDENCE THAT CORONA VIRUS (COVID-19) WAS BEING DEVELOPED BY OCG CALLED CCP as a turbo charged lethal offensive biological warfare weapon with DNA-genetic engineering seeded by cells, knowledge + technology from USA + Australia thewhistleblowers.is/francis-boyle-the-creator-of-usa-bio-weapon-act-of-1989-shows-smoking-gun-evidence-that-corona-virus-covid-19-was-being-developed-by-ocg-called-ccp-as-a-turbo-charged-lethal-offensive-biological-w/ ▪️ The Pentagon Bio-weapons dilyana.bg/the-pentagon-bio-weapons/ By Dilyana Gaytandzhieva - April 29, 2018 ▪️ US alerted Israel, NATO to disease outbreak in China in November‼️ www.timesofisrael.com/us-alerted-israel-nato-to-disease-outbreak-in-china-in-november-report/ ▪️ China locked in hybrid war with US asiatimes.com/2020/03/china-locked-in-hybrid-war-with-us/ ▪️ US urged to explain military lab shutdown www.globaltimes.cn/content/1182694.shtml ▪️ Research into deadly viruses and biological weapons at US army lab shut down over fears they could escape www.independent.co.uk/news/world/americas/virus-biological-us-army-weapons-fort-detrick-leak-ebola-anthrax-smallpox-ricin-a9042641.html 🚩Fort Detrick researchers banned from working with anthrax, Ebola and smallpox until procedures improved ▪️

 • KeijTube
  KeijTubeMaand geleden

  Jorn, haal het laag uit de spraak of gebruik dasspeld microfoons.

 • Jan Smit
  Jan SmitMaand geleden

  Een nieuw financieel systeem gecreëerd door dezelfde acteurs, zal net zo rot zijn als het huidige

 • Barro Kessler
  Barro KesslerMaand geleden

  De Wolf is een truth sayer. Vanaf de 1st min heeft zijn verhaal mij gegrepen!

 • PedroRuijs
  PedroRuijsMaand geleden

  Deze man verdient een standbeeld , wat een held!

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  In the reaale wereld krijgt Greta Thunberg er een. Gelukkig op ware schaal, en niet zo groot als haar ego

 • Karin Groes
  Karin GroesMaand geleden

  Indrukwekkend en bemoedigend.

 • Anunnaki
  AnunnakiMaand geleden

  Waarom wordt dit niet van YT gehaald net als alle andere filmpjes die wel de waarheid spreken? O ja, deze moet gezien worden om kritische mensen aan te trekken met een beetje waarheid en de rest onzin. Straks laten ze het schip zinken en dan is het einde voor alle kritische mensen. CONTROLLED OPPOSITION!!!

 • Angelique

  Angelique

  29 dagen geleden

  Geloof jij echt dat wat je gelooft werkelijk waar is?

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Ja het verdeeld niet genoeg.

 • Yasuo
  YasuoMaand geleden

  Ik vroeg mij af of er landen zijn die niet aan deze corona hoax doen? Ja Brazilië en Zweden maar that's it? Ik ben serieus aan het overwegen om te emigreren maar naar waar? Zat te denken aan een republikeinse staat te denken maar voor hoelang blijven ze wakker?

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Tanzania tot dat zij hun eigen variant kregen

 • Jorn Luka

  Jorn Luka

  Maand geleden

  16 Staten in de vs

 • Dennis Kuzma
  Dennis KuzmaMaand geleden

  Sven Hulleman " de macht ligt bij hun die het geld beheren " zoek op ," Tri State city " past ook in de agenda 2030 " www.interessantetijden.nl/2020/03/19/tristate-city-intensieve-mensenhouderij/

 • Martin Koek
  Martin KoekMaand geleden

  Karel van Wolferen is een groot Nederlander! Eens zal bekend worden dat hij het bij het rechte eind heeft. En dat zal de periode zijn waarin we kiezen voor onze zelfbeschikking; onze vrijheid. Vrees niet; het grote plan gaat niet gerealiseerd worden. Men vertilt zich, men overschat zich en men onderschat ons.

 • Tim Kroeze
  Tim KroezeMaand geleden

  Karel van Wolferen altijd + 1.

 • Momin steen
  Momin steenMaand geleden

  IK ben Moslim, en denk en vrees dat extreem rechts ( niet fvd maar wel pvv) le pen etc... in het vacum zal springen. En zij zullen niet de grote spelers de schuld geven maar de buitenlanders. En er lijkt ook een pact te zijn tussen Wilders en de msm linkse media. Ze vallen elkaar aan maar op het punt dat Wilders voor Israel werkt en betaalt krijgt door rijke zionisten wordt gezwegen ze hebben het liever over appjes van Baudet ( want Baudet moet kapot)

 • Burkie Burkstra

  Burkie Burkstra

  29 dagen geleden

  De oplossing ligt niet bij de politiek. Fvd heeft zelf ook genoeg mensen in hun team met migratie-achtergronden. Was in Appingedam bij de vrijheidskaravaan en heb dat daar zelf gezien.

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Destijds was pvv de enige proteststem

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Ik stemde voorheen pvv totdat fvd op het toneel verscheen. Wees gerust dit gaat niet om moslims of asielzoekers maar om het voortbestaan van de Nederlandse rechtstaat

 • Petra Strijbos
  Petra StrijbosMaand geleden

  Ik kon zo nog uren luisteren naar deze man. Hij verveeld nooit! Ik hoop dat we deze man nog lang onder ons mogen hebben.. Dank Karel voor al je ervaring en kennis. Dank dat je deze met ons wilt delen 🙏

 • Michal Rogowski
  Michal RogowskiMaand geleden

  Als toekomstiege vrije ruimte word niet gevoeld met onze idee dan grote kerels gaan doen.technokraten.Of wij als een Levende Vrije Mens SOEVEREIN een werkelijkheid gaan bouwen op bassis van natuurwet.

 • Angelique

  Angelique

  29 dagen geleden

  Met andere woorden

 • Michal Rogowski

  Michal Rogowski

  Maand geleden

  @Jan Smit ik hou van je.

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Zo klinkt nu een Russische bot. Of analfabeet

 • Daan Struijk
  Daan StruijkMaand geleden

  GOEIIE

 • mailbox173
  mailbox173Maand geleden

  Het virus komt uit een Lab. Klokken luider Dr. Mi Meng-Yan was werkzaam geweest in het betreffende Lab waar het virus vandaan kwam en gevlucht naar de VS.

 • Luc Swinkels
  Luc SwinkelsMaand geleden

  Goed zo Jorn, uitstekende gast, en prima gesprek. Met hèt Journalistieke Geweten van ons land. Hulde Karel, en dat we nog lang van je mogen genieten. En dank aan Jorn! ✊🏻👌🏻❤️

 • wiro oudejans
  wiro oudejansMaand geleden

  Wanneer is deze man de weg kwijt geraakt?

 • wiro oudejans

  wiro oudejans

  Maand geleden

  @Jan Smit wat bedoel je?

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Zijn er mensen die Wiro heten

 • wiro oudejans

  wiro oudejans

  Maand geleden

  @Philip Groenewoude waarschijnlijk. En nu met zijn onmetelijke kennis kan hij de ‘wakkere’ journalist uithangen op de bekende complotkanalen. Het past in dit tijdsbeeld. We staan aan het begin van een nieuw tijdperk van wantrouwen in alles en iedereen

 • Philip Groenewoude

  Philip Groenewoude

  Maand geleden

  15 jaar geleden?

 • Maartje Smeets
  Maartje SmeetsMaand geleden

  Heel erg bedankt voor dit mooie gesprek. Idee voor een nieuwe podcast Pierre Capel

 • wixskid
  wixskidMaand geleden

  Goud.

 • Praktijk Sensus
  Praktijk SensusMaand geleden

  Een man die leeft en heeft geleefd vanuit balans tussen hart(gevoel) en hoofd(cognitie). Altijd alert en kritisch mbt de eigen waarnemingen, tevens onderzoekend naar zichzelf en de ingenomen observerende plek in het geheel van de dynamiek tussen dit alles. Dat is de pure kern van onderzoek en verslaggeving op welk niveau dan ook....de kern van journalistiek.

 • MyMaitetxu
  MyMaitetxuMaand geleden

  Onder de indruk van dit man, dank je wel, je bent een hele goeie gesprek partner

 • SteppenWolff100
  SteppenWolff100Maand geleden

  Jullie worden gecensureerd. Mijn uitgbr. leeslijst bij Van Wolferen werd nu al zo'n 2 x verwijderd.

 • Ingrid Eekers
  Ingrid EekersMaand geleden

  Het oude normaal was ook niet normaal. Oorlogen honger enz enz. Armoede ziekten Ongelijkheid machtswellustelingen

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Het verschil is dat we het nu zelf ondergaan

 • Ingrid Eekers
  Ingrid EekersMaand geleden

  We zijn allemaal SLAAF van het geld 🤮🤮🤮🤮

 • Burkie Burkstra

  Burkie Burkstra

  29 dagen geleden

  Geen last van.

 • Teun Hoogeveen
  Teun HoogeveenMaand geleden

  Jorn, ga ook een keer zitten met Filip Dewinter. Een intressante gast die echt komisch onbeschoft is 😂

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Doe dat zeker niet. Perfect te framen.

 • Madelief Zomer
  Madelief ZomerMaand geleden

  Karel, er komen toch nog verrassingen voor je .Want sommige dingen die je niet onderzocht hebt maar zeker gaan gebeuren.Jammer dat ik je daar niet over hoor.Spannend tijd.Maar je kunt ook niet alles weten.Astrologisch gebeurd er ook veel . Wat nog veel opschudding zal geven.

 • Nijmegen 01 83
  Nijmegen 01 83Maand geleden

  Wat een heldere uitleg van dit complexe onderwerp !!

 • Gerda Hoogvorst
  Gerda HoogvorstMaand geleden

  Fautsie, reptielenbrein!

 • Gerda Hoogvorst
  Gerda HoogvorstMaand geleden

  Ik kan er in mijn omgeving ook niet over praten! Ik wordt voor gek uitgemaakt. Een iemand zei tegen mij dat ik waandenkbeelden heb. Ach, ik weet daardoor ook dat het omgekeerde waar is! Ondertussen zit ik ook in een positie dat ik mijn zoon en zijn vrouw niet meer zie. Want wordt er gezegd dat ik zit te liegen! Ik kan er nog veel meer over vertellen, maar de lijst wordt dan erg lang. Ondanks dat er zoveel commentgaar geleverd wordt gaat het met mij heel goed! bijna 78jaar en ik ben een Lichamelijk en geestelijk sterk mens! Harte groet voor Karel van Wolferen en Hartegroet voor Jonn Luka. Goed intervieuw! Sukses verders.

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Ik 55, Mijn Vader 86, Mijn kinderen 27,28 zoals van Oekel al zei : 'Ik wordt niet goed' . Enorm geduld is vereist in deze casus. Vergeeft hen want zei weten niet beter.

 • Roland Nijboer
  Roland NijboerMaand geleden

  Karel is voor mij een held💪 geweldige blad "gezond verstand" .. Ben blij met ons abonnement 😀👌

 • Gerda Hoogvorst
  Gerda HoogvorstMaand geleden

  Ik ben op het blad geabonneerd. IK heb Karel van Wolferen, hoog zitten. Hij is een kanjer en hij praat ook in begrijpelijke taal,. Ik ben bijna 78 jaar en als ik om mij heen kijk naar de mensen in mijn omgeving, wordt ik ook weggezet als complotdenker en ook wordt ik gek voor verklaard, ook door familieleden. En toch gaat het met mijn prima. Ik hoef dus ook geen Spuit. Ik negeer ook commentaar vanwege dat ik zonder muilkorf de winkel in ga. Soms commentaar. vaak ook niet. Ik zou de mensen wakker willen rammelen. Dat doe ik dus toch maar niet. Wel lopen sommige mensen nog steeds ,als ik kom aanlopen met de rollator, steken ze ook zo de straat over. Ik zie het allemaal gebeuren. Toch vraag ik aan het universum, en aan de GOD, dat het hele ' toneelstuk'' gaat stoppen ! Er is al heel erg veel ravage aaangericht en ook zijn er doden gevallen ! Of mensen met bloedproppen iin hun lichaam.

 • Gerda Hoogvorst
  Gerda HoogvorstMaand geleden

  Ik Heb ineens een gedachte gekomen, is het misschien een goed idee om het hele gedoe over en met corona en de geld versprijder Biil Gates , in een soort stripverhaal te brengen?

 • Johan The Irie Lion
  Johan The Irie LionMaand geleden

  The flu rebranded into covid 1984

 • Junaidah Beun
  Junaidah BeunMaand geleden

  Dat macht "plotseling" onstaat, een geleerde man die dat zegt, geeft mij wel te denken? En dat het ploseling ook kan verdwijnen, man ik lig krom.

 • Carlijn Schokker
  Carlijn SchokkerMaand geleden

  Jorn,ontzettend bedankt voor al het werk dat je verricht om meer waarheid naar boven en gepubliceerd te krijgen met alle interviews die je doet! En geweldig om een zo bijzondere, wakkere man als Karel van Wolferen zo uitgebreid te horen spreken over zoveel aspecten van wat de wereld bezig houdt op dit moment. En geweldig om op die positieve manier af te sluiten! Geeft idd moed om hierdoorheen te gaan! Dank!

 • Riet Valentijn
  Riet ValentijnMaand geleden

  Chlorine dioxide doodt het virus lees ik net,zoek het even op in de Bataafse courant.De schuld van kennisverlies is luiheid,mensen laten anderen voor zich denken,onderzoeken niets meer en daarom zijn er ook zoveel mensen die naar de prikstraat rennen.Anderen hebben hun verteld dat die prik hun redding is maar over een jaar zullen we zien waar dat toe geleidt heeft helaas.Het virus is gepatenteerd door Rothschild in 2015 reeds dus het is mannmade. De Chinezen eten al duizenden jaren vleermuizen e.d. dus zou het wel raar zijn dat dit juist nu gebeurde.

 • Jan Roozenburg
  Jan RoozenburgMaand geleden

  Paralle samen leving zal niet lukken wordt met geweld onderdrukt

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Hallo wij zijn er ook nog onderdrukking kan beide kanten op. Ik ga nergens heen. Dit is míjn land

 • Hans Johan

  Hans Johan

  Maand geleden

  Of je moet met z'n allen naar de Fiji-eilanden .....

 • Riet Valentijn
  Riet ValentijnMaand geleden

  Gevaccineerden waarvan het imuunsysteem stuk is door deze injectie zullen straks de gemuteerde virussen doorgeven aan de niet gevaccineerden waardoor de catastrofe compleet is. Hugo Mengele gaat vrijheden toestaan zodat gevaccineerden en ongevaccineerden zich onder elkaar mengen en besmettingen doorgeven.

 • Riet Valentijn

  Riet Valentijn

  Maand geleden

  @Jan Smit Ik ga ervan uit dat mijn imuunsysteem oke is en voor mij geen vaccin,geen denken aan!

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  U bent ook hoogstwaarschijnlijk redelijk imuun tegen eventuele mutaties. Mits niet gevaccineerd.

 • Jan Roozenburg
  Jan RoozenburgMaand geleden

  Het is erg lang dradig maar zitten zeer interessante stukken tussen

 • Jan Roozenburg

  Jan Roozenburg

  Maand geleden

  @Jan Smit ja de goede stukken er uit halen

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Kennis vergaren is een langdradige bezigheid. Echter. Heeft u wat beters te doen.

 • Sjoerd Alblas
  Sjoerd AlblasMaand geleden

  Volgende gast Sjoerd Alblas graag, zodat die kan uitleggen hoe de nieuwe digitale wereld er uit komt te zien en daardoor ook een compleet nieuwe fysieke wereld. Want hij weet precies hoe werkelijkheid gecreëerd wordt en daardoor heeft die de PUVIDA Movement ook zo ingericht dat er een compleet nieuw paradigma kan plaatsvinden doordat iedereen vrij is om zijn eigen perceptie te bouwen en daardoor realiteit. Matrix going down!

 • Hans Jonker
  Hans JonkerMaand geleden

  Meneer van Wolferen nu maak je er ook al van dat 'het labelen van Complotdenken' ook al weer een complot is van de CIA. Het wordt steeds gekker. Het benoemen van een verhaal als complot is dus een complot van de CIA. Zou dat nu dan ook niet weer een complot zijn? Van bijvoorbeeld de 'complotdenker'? Hahaha! Flink gestoord hoor..!

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Hans Wartaal, u heeft een complot over Karel ?

 • Riet Valentijn
  Riet ValentijnMaand geleden

  Lees het boek :" Europe,the last battle" we zijn ons hele leven al belogen en bedrogen.

 • Monique Van der Donk
  Monique Van der DonkMaand geleden

  ......Nou dan gaan we onmiddelijk hier woorden voor vinden !! Alle tech miljardairs "LIZARDS". Alle presidenten "STALINO'S". Alle covid ministers " COLABO'S

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Of gewoon Globalistische Technocraten.

 • Monique Van der Donk

  Monique Van der Donk

  Maand geleden

  Artsen, verpleegkundigen en burgers die deze genetische injectie weigeren "HERO'S" !!

 • Monique Van der Donk

  Monique Van der Donk

  Maand geleden

  Alle politie, me-ers, boa's de "KLAPPERS". Alle collaborerende medici de " EUTHA'S "

 • Daisy Brooks
  Daisy BrooksMaand geleden

  Deleted MINDBLOWING interview met Dr. Judy Mikovitts. Covid19 is een GEMANIPULEERD virus met geldstromen die naar Anthony Fauci leiden, nu adviseur Biden. Bill Gates heeft miljoenen doden op zijn geweten. www.transitieweb.nl/gezondheid/nederlandse-vertaling-van-het-interview-met-klokkenluidster-dr-judy-mikovits/

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Gates had al miljoenen doden op zijn naam voor covid.

 • klaas homans
  klaas homansMaand geleden

  Wat er ook gebeurt opa, jij gaat het vast niet meer mee maken ! Hahahaa. En ja hoor bill gates komt weer aan de orde!

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Read all about it : 'Hork vindt sterven opa leuk'

 • klaas homans
  klaas homansMaand geleden

  Noemt hij zich nu een goede verslaggever? Hahahahaha

 • Jan Smit

  Jan Smit

  Maand geleden

  Idd geen politieke framing, niet in de rede vallen. Echt stuitend.

 • Mellobot X
  Mellobot XMaand geleden

  gaat youtube verdwijnen dan? Robert Jensen is ook weg van yt

Volgende