“Rutte is menselijkheid kwijt” - George van der Leeden met Ghislen Nysten

Alles gaat kapot - behalve het virus
Toen Mark Rutte het vonnis van de Haagse rechtbank tegen de avondklok de nek omdraaide, besloot Ghislen Nysten, VVD-fractievoorzitter in de gemeente Beek, op te stappen. In dit interview met George van der Leeden vertelt de 29-jarige jurist waarom de actie van Rutte & Co voor hem de spreekwoordelijke druppel was.
Het kabinetsbeleid zat hem al veel langer dwars: “Het huidige beleid maakt alles kapot - de economie, de normale wereld, het leven van de jeugd. Er ontstaat een verloren generatie, kinderen in arme landen sterven van de honger, er worden 40.000 kinderen mishandeld thuis. Vrijwel alles wordt kapot gemaakt - behalve het virus.”
Wat Nysten als overtuigd klassiek-liberaal vooral ook dwars zit is dat het kabinet lak heeft aan de rechtstaat en de grondrechten van de burger. “Dat je mensen verbiedt om naar buiten te gaan. Een mondkapjesplicht oplegt. Met een coronapaspoort bezig bent. Ik zie het liberalisme totaal niet meer terug bij de VVD.”
Het gaat volgens hem al lang niet meer over links of rechts in de politiek. “Het is de vraag: ben je voor vrijheid en de essentiële grondrechten die we hebben of vind je het wel goed dat die worden ingeperkt?”
Nysten heeft felle kritiek op minister De Jonge, die de democratie en de rechtstaat ondermijnt door mensen die geen vaccin willen nemen te demoniseren en weg te zetten als “viruswappies”. “Het doet er blijkbaar niet meer toe wat je doet voor de maatschappij - het enige dat telt is of je de maatregelen naleeft.” Hij noemt het verwerpelijk om een hele bevolkingsgroep op deze manier buiten het debat te plaatsen. “Dat hoort niet in een democratie thuis.”
Nysten zegt zelf niet van plan te zijn om zich te laten vaccineren en vindt niet dat hij zichzelf daarvoor hoeft te verantwoorden. “Ik vind dat in Nederland en de rest van de wereld niemand zou zich moeten verdedigen of hij wel of niet een vaccin neemt, of hij wel of niet gaat demonstreren, zich te moeten verantwoorden wat hij wel of niet zegt. Daarvoor zijn grondrechten, die zijn ervoor bedoeld om je leven te kunnen leven zonder je te hoeven verantwoorden waarom je iets doet.”
In het interview vertelt hij ook over wat hij meemaakte bij de demonstratie op het Malieveld op 14 maart, waar hij aanwezig was en met eigen ogen het “extreme politiegeweld” zag. De reactie van Mark Rutte op het politie-optreden vond hij beneden alle peil. “Als iemand op de grond ligt en is overmeesterd, er dan een hond naar hem toe wordt gebracht om hem te laten bijten en hij wordt drie keer op zijn hoofd geslagen met een knuppel - en de premier zegt dan een week later op zijn persconferentie dat hij groot respect heeft voor burgemeester en handhavers, dan heb ik niet meer het gevoel dat je als premier weet wat het betekent om mens te zijn, dan ben je echt totaal weg van de mensheid.”
Hij vindt het onbegrijpelijk dat de Tweede Kamer onlangs de motie van wantrouwen tegen Rutte niet steunde. “Het maakt de politiek totaal ongeloofwaardig als iemand die zo vaak heeft gelogen gewoon blijft zitten. De politici die dit laten gebeuren zijn mede verantwoordelijk voor de sociale onrust die gaat ontstaan als gevolg van deze desastreuze machtspolitiek.”
Maar Nysten, die is geïnspireerd door Pim Fortuyn en een bewonderaar is van FVD-kamerlid Wybren van Haga, eindigt met een hoopvolle noot: “Ik heb nog nooit zo’n standvastige groep gezien als de tegenstanders van het coronabeleid. Samen,” zegt hij, “kunnen we heel veel bereiken.”
(De video is enigszins aangepast vanwege richtlijnen van NLdron. De volledig ongecensureerde versie is te beluisteren op de website van Café Weltschmerz.)
Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.
Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.
Waardeer je onze video's?
Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. steun.cafeweltschmerz.nl/
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/
Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's?
Klik hierboven dan op Abonneren!

Reacties

 • Janny Meerstadt
  Janny Meerstadt5 uur geleden

  wat ben ik blij met wat je zegt Ghislen, het strookt enorm met hoe ik het waarneem, echter, in mijn omgeving niemand die denkt zoals ik....

 • Lilith
  LilithDag geleden

  Joehoeeee vandaag de 2e vvder opgestapt. Make my Day!🎊🎊🎊🎊

 • Char Yes
  Char Yes7 dagen geleden

  De tv heb ik uit het raam gegooid. Sinds 2 jaar en ik mis niks

 • Char Yes
  Char Yes7 dagen geleden

  VVD heet tegenwoordig PHARMA.

 • harrit koster
  harrit koster7 dagen geleden

  Ik vertrouw zelfs geen dokter of ziekenhuizen meer de ziekenhuizen moeten in opdracht uitvoeren wat ze opgedragen wordt zins de zogenaamde corona uitbraak ben ik zeer wantrouwend geworden wat voeren ze uit?

 • Char Yes
  Char Yes7 dagen geleden

  Ik heb altijd een hekel aan de politiek gehad, maar doordat het niet meer langer kan, moet ik me helaas er in verdiepen.

 • Riet Valentijn
  Riet Valentijn7 dagen geleden

  Ghislen,geweldig dat je je zo uitspreekt,precies mijn gedachten! Zo erg ook voor de kinderen,wat voor toekomst is er voor hun? Hopelijk komt dit allemaal nog goed,veel succes.Het coronabeleid slaat nergens op,er is iets heel anders aan de hand en velen weten dat.Ik neem het "vaccin" niet wnat ik heb heel veel onderzoek gedaan en weet wat erin zit en wat ik beslist niet in mijn lichaam wil hebben.

 • NiekkieNick
  NiekkieNick7 dagen geleden

  Hahahahaha...had die Rutte dan menselijkheid!!?? Moet je voorstellen: Rutte heeft geen relatie, geen kinderen en waarschijnlijk ook geen enkele hobby. Eigenlijk een hele zielige eenzame man!

 • A3iaan autlaw
  A3iaan autlaw7 dagen geleden

  Rutte menselijkheid kwijt,.? hij volgt net als elke manager in groot bedrijf opdrachten. De zware tegenstrijdigheden zijn bewust en roepen strijd op in de mensen. Dit heet Reactieve mishandeling een NLP neurologisch programeer techniek,.! Alle mensen in de politiek weten dit,..! En dit cafe werkt er graag aan mee om het nog even uit te leggen.! politiek is de poppenkast want ze worden niet gekozen door mensen je hebt geen stem of keuze je bent een slaaf,.!! Mensen blijf wakker !!!!! hij maakt zich zorgen maar spreekt over stemmen. Duidelijk nog afhankelijk van zijn onderdrukkers.!

 • Tea for Two
  Tea for Two8 dagen geleden

  Wat doet deze VVD'r bij deze gekkies..?

 • Ineke de Jong
  Ineke de Jong9 dagen geleden

  Beste mensen. Bij 19.16 minuten hoor je een harde pieptoon, zodat George niet te horen is. Hij zegt iets over vaccin?EMA? Wat wordt hier gezegd en wordt er gecensureerd? Bij 20.44 min. weer en wordt mond geblurd. Groeten, Ineke

 • Yawz
  Yawz12 dagen geleden

  covid is om zoveel mogelijk mensen dood te kregen dit was een testje wereldwijd , na dat er wereld wijd pcr testen zijn genomen van miljarden mensen terwijl de pcr test bedoeld is om er achter te komen (genetische stam)waar je vandaan komt je voor ouders , daar is het voor ontwikkeld . nu komt de waarheid ze kan de wereldwijd genomen pcr testen volgend jaar tegen de mensheid gebruiken op hun DNA die ze dan hebben genomen, dan zal er miljoenen mogelijk miljard mensen sterven want dan hebben ze opmaat gemaakt virus gemaakt. mensen zijn economische NIETS meer waard ze kosten straks alleen maar geld en de werelds rijken der aarde (multinationals) willen ons vermoorden omdat wij niet gecontroleerd kunnen worden , ze zijn bang van de mensheid als ze in opstand zouden komen , mensen ga door met het geven van je genetische materiaal (eigen dna) en ze gaan het tegen ons gebruiken in hun belang zoals altijd al duizenden jaren misleiden ze mensheid !!!

 • Lineke L
  Lineke L12 dagen geleden

  Rutte is die menselijkheid al zo lang kwijt.... Heeft die het ooit wel gehad?

 • ericbak76
  ericbak7614 dagen geleden

  De grondwet vervalt door de spoedwet.

 • Jeroen Monnikendam
  Jeroen Monnikendam14 dagen geleden

  Licht deze mensen eens wat beetje beter uit alsjeblieft, erg duistere boel zo, licht van achteren hoe fout... Jammer. ( Studioverlichting in en boven de gezichten !! )

 • MJ Tijhof
  MJ Tijhof15 dagen geleden

  Dingen weg-gepiept? oa. 20:44

 • Nick Google
  Nick Google17 dagen geleden

  Hoezo zijn niet Ghislen's, Pieter's, Wybren's en andere verstandig denkende mensen vooraan in de tweede kamer? Zulke mensen hebben we nodig!

 • louise deprez
  louise deprez17 dagen geleden

  Rutte is die geen autist? Hij is nooit getrouwd. Geen vrouw die het met hem kon uithouden. Typisch voor een autist hoor. Rutte hoort niet in de politiek maar in de psychiatrie.

 • jurrien boot
  jurrien boot17 dagen geleden

  Rutte is een psychopaat die heb je in allerlei gradaties ,het raakt ze niet hun leven is één grote leugen. Vaak zitten ze in hoge functies omdat ze alle richtingen op draaien zoals het hun uitkomt ,geslepen zijn en geen geweten hebben . Als normaal mens valt er niet mee te leven ze liegen en bedriegen iedereen.

 • Linze van der Wal
  Linze van der Wal18 dagen geleden

  Heb hem gedownload en zoveel mogelijk gedeeld! Rustig en duidelijke taal! Deze video zou wel eens voor veel mensen de vallende appel uit de boom zijn de echte waarheid waar we in terecht zijn gekomen. En inderdaad dat Mark partijtje gaat vallen hoe dan ook! 🇳🇱❤️

 • Felix Antonio Bobadilla Acevedo jr
  Felix Antonio Bobadilla Acevedo jr19 dagen geleden

  The Nazis had a phrase that covered all abuses by the State: "Für euer sischerheit"

 • ed compas
  ed compas19 dagen geleden

  Is Rutte ooit een mens geweest dan dat kan ik me moeilijk voor stellen !

 • Juliano Dantuma
  Juliano Dantuma19 dagen geleden

  Polarisatie is al zolang bezig kinderen word vertelt dat vlees eters vies zijn rokers hoef je geen respect voor te hebben is minder dan jouw en straks suiker dan mag je mensen vies aankijken en disrespect tonen omdat ze teveel suiker etten

 • Willy Lansink
  Willy Lansink19 dagen geleden

  ik houd er niet van als goede oplossingen voor een deel worden weggehaald haal al dat gevloek en gescheld dan ook weg ik hou het netjes de maatschappij moet 24 uur per dag open

 • Koen van Vlaenderen
  Koen van Vlaenderen20 dagen geleden

  Zeldzaam mooi interview, bedankt heren, jullie herstellen mijn vertrouwen in Nederland.

 • peace jen
  peace jen21 dag geleden

  R is een Gllobalist . Dat systeen gaat nooit werken . Hekken om ons kan niet.

 • Joan van Casteren
  Joan van Casteren22 dagen geleden

  Ik ben buigzaam en beweeglijk als dat zin heeft ... maar niet voor een figuur als Rutte. Ik ben over een jaar 80. Maar gezond door mijn Levenswijze ..

 • Moniquehvs HogendoornvS
  Moniquehvs HogendoornvS23 dagen geleden

  Wereldwijd zijn er psychopaten aan het roer. Dat er sinds corona tijd 4 hooggeplaatste zijn "overleden" hoor je niets over. Toevallig waren deze personen ook tegen de agenda die wordt uitgerold. Leiders Tanzania Burundi Swaziland en ivoor kust.

 • Nick Ensch

  Nick Ensch

  19 dagen geleden

  psychopaten schatje;)!

 • Dorien Jansen
  Dorien Jansen24 dagen geleden

  Geweldig interview. Ik zou Ghislen Nysten graag als minister president van Nederland willen zien!

 • Daniel Lybaert
  Daniel Lybaert24 dagen geleden

  Omdat ze deze kapaciteit gewoon niet nodig hebben, er zijn veel meer ziektes die dodelijker zijn dan covid. Een gepland project om mensn te domineren zoals zij willen

 • MJ Schotman
  MJ Schotman24 dagen geleden

  De corrupte VVD vertoont qua doctrine, doelstelling en strategie exact dezelfde verschijnselen als die van de MAFFIA. Welgestelden, in alle luxe levende, in de samenleving verrijken zich ten koste van de onderliggende kant van de samenleving. Het vertoont nauwelijks verschillen met de dictatoren commune regiems, zoals Poetin /Rusland, Erdogan/Turkije, Assad/Syrie. Kim Yon Un/Korea, Loekasjenko/Wit Rusland, etc, etc. Volg mij op FaceBook

 • Sivasliyakamoz
  Sivasliyakamoz25 dagen geleden

  Er wordt onvoldoende gekeken naar alternatieven waarmee het immuunsysteem van het lichaam bevorderd wordt, zoals een gezonde leefwijze en gebruikmaken van voedingssupplementen zoals vitamine C, D, zink en selenium.

 • Jeroen Rademaker
  Jeroen Rademaker25 dagen geleden

  2 miljoen BIS zwitserland per nederlander moet de bank uitkeren aan de wereldburger, de staatsburger heeft alle rechten over deze vijf rekeningen, ze doen aan naamfraude en verduistering zoals het klonen van identiteiten geboorte namen. Burgermeesters zijn alleen beheerders en bankiers die jij een machtiging geeft tot opdracht ter overdracht aan bankwezen.

 • Dani Swa
  Dani Swa25 dagen geleden

  Beter een wappie dan een gekkie !

 • Tedje Van Es
  Tedje Van Es25 dagen geleden

  George is een goede interviewer, heeft een goede, kalme stem, leidt de gesprekken goed, ik zeg vaker inzetten die man!

 • Freeman
  Freeman25 dagen geleden

  Prachtig interview. Allemaal kijken !

 • Freeman
  Freeman25 dagen geleden

  John Locke de vader van de Constitutionele staatsinrichting.

 • H de Bard
  H de Bard25 dagen geleden

  hugo de jonge schept fascisme , joden of virus wappies maakt het wat uit? nee, joden werden geslagen en mochten geslagen worden, en dat is weer gaande met wat nu wappies heet

 • The Void
  The Void25 dagen geleden

  Wat doe je dan nog in godsnaam bij de Vereniging Van Dieven ?

 • Ellen Van Merode
  Ellen Van Merode25 dagen geleden

  Geweldig gesproken

 • heavensdoor1968
  heavensdoor196826 dagen geleden

  Aangepast vanwege richtlijnen? Gaan we naar verplichte staatspropaganda waarin vrijheid van meningsuiting geblokt wordt? Ziek!! Heel ziek. Ernstiger dan corona!!

 • Erwin Meijer
  Erwin Meijer26 dagen geleden

  Rutte heeft nog nooit menselijkheid gehad .

 • Marion de Graaff
  Marion de Graaff26 dagen geleden

  Juristen moeten hun sterk maken om de maatregels te stoppen de overheid moet gestopt worden zij slaan helemaal door niet meer menselijk dit is gewoon bizar wat hun eisen van het volk vaccin testen mensenrechten aangetast moreel verwerpelijk 🙏🏻❤️🗽🙏🏻🇳🇱

 • allsinner
  allsinner26 dagen geleden

  George, dank voor de vragen en Ghislen je bent een hele slimme krijger. Ga zo door!

 • Free Spirit
  Free Spirit26 dagen geleden

  Die rat is altijd gewetenloos geweest. Vroeger flink gepest op school dus kiest hij nu voor macht door voorover te buigen met zn broek op zn enkels voor zijn slavenmeesters.

 • blckbx blckbx
  blckbx blckbx26 dagen geleden

  Rutte heeft andere doelen. En word schendbaar en opgepakt als hij opstapt fus hij kijkt wel uit . Ik snap niet dat hier niks aan gedaan kan worden? We laten hem toch niet miljoenen mensen naar de flikker helpen om een niet bewezen virus? En omdat ene duivelse Schwab dat wil? Waarom is er nog een avondklok? Een echte narcist kickt op deze macht .rutte en hugo zijn STAATSGEVAARLIJK !!

 • Ronald N
  Ronald N26 dagen geleden

  Hij kon nog niet eens zeggen hoe slecht het met de economie ging en hoeveel miljard schuld Nederland heeft bijna 10 miljard en de teller loopt nog daar hoor je ze niet over die hele VVD dus alle ministers van de VVD moeten ze kielhalen onder een containerschip van 400 Meter. Zijn we gelijk van al die al die VVDers Af.

 • piet helderop
  piet helderop27 dagen geleden

  veel respect voor u. En ja wie gaat de Covid betalen : de burger natuurlijk want de staat heeft niets gegeven. Het moet terug betaald worden.

 • Del Ray
  Del Ray27 dagen geleden

  vvd een hele extreem linkse agenda..van anti christelijke en anti moslim belangen. alleen nog NWO illuminati belangen..en dat is toale macht ook over vrijheid en lichaam. van de levende Mens.

 • Mike
  Mike27 dagen geleden

  41 duizend kijkers .. besef u. Waar zijn de spreekkamers?

 • Per Tyapuchkine
  Per Tyapuchkine27 dagen geleden

  "VVD is tegen de linkerkant aangeschurkt". Nou, schiet mij maar lek dan. Dezer dagen hebben de termen 'links en rechts' duidelijk een andere invulling gekregen, echt bizar. Ik ben nog een ouderwetse linkse radikalinski, en van werkelijk alles druipt vandaag de dag juist rechtse tot extreemrechtse smerige drek.. Zeker binnen de mainstream. Zum kotzen.🤮 Met als dieptepunt de globalistische extreemrechtse ofwel fascistisch-technocratische machtsgreep die thans gaande is onder het valse voorwendsel van "virusbestrijding". Ik houd me bij de oorspronkelijke authentieke invulling van waar links voor staat. En doe niet mee met woord - en begrippenverkrachting. Maar verder wel een goed gesprek!

 • J. K.
  J. K.27 dagen geleden

  In Europa, dat 8 van de 10 grootste farmaceutische exporterende landen herbergt, begon de planning voor vaccinpaspoorten ten minste 20 maanden vóór het uitbreken van de COVID-19-uitbraak. Blijkbaar bood de pandemie de Europese politici gemakshalve het ‘excuus’ dat ze nodig hadden om het idee te introduceren. De ‘Europese Commissie’ - het uitvoerend orgaan van Europa - publiceerde op 26 april 2018 voor het eerst een voorstel voor vaccinpaspoorten. Diep begraven in een document over ‘ Versterkte samenwerking tegen door vaccinatie te voorkomen ziekten ‘, werd het voorstel in wezen genegeerd door de reguliere media.

 • Gitareur
  Gitareur27 dagen geleden

  40:38 Hulde, goed initiatief. En aan alle juristen vraag ik: doe je mee? Natuurlijk!

 • Emma van der Veen
  Emma van der Veen27 dagen geleden

  Ik snap al die mensen niet die weer op Rutte hebben gestemd. Rutte is alleen maar met geld bezig en ziet de burger niet meer. Het is hem naar zijn hoofd gestegen met dat geldscenario. Hij moet weer terug naar de burger en van daaruit handelen IPV andersom eerst het geld en dan pas de burger.

 • hans anders
  hans anders27 dagen geleden

  "Leuk dat ik hier mag zijn." Leuk is een kleuterwoord en wordt vooral gebruikt als de woordenschat nog erg laag is. Daarnaast is het voor deze setting in deze situatie een totaal ongepast woord. Rutte is niet leuk. Het programma waarin hij wordt uitgenodigd is niet bedoeld om leuk te zijn. De hele situatie is niet leuk. Dus interview niet beluisterd want als ik iemand 'leuk' hoor zeggen voor een gesprek wat een bedroevende aanleiding heeft ben ik er wel klaar mee

 • Gitareur
  Gitareur27 dagen geleden

  Waar is de verwerving en omscholingscampagne voor IC verpleegkundigen, Hugo? Of heb ik die gemist?

 • Frank W
  Frank W27 dagen geleden

  klassiek liberalisme net zo rot als neoliberalisme. alleen maar illusies.

 • Rene van Teerling
  Rene van Teerling27 dagen geleden

  Lang leve de Republiek

 • Rene van Teerling

  Rene van Teerling

  27 dagen geleden

  ik schrijg hier geen betoog tegen de ollandse onderdrukking .. it will hurt .

 • Alie Muana
  Alie Muana27 dagen geleden

  Mk ultra is gebaseerd op satanische rituelen. In efeze 6 staat geschreven:" We hebben niet te worstelen tegen vlees en bloed, maar tegen de machten, de overheden, de wereldbeheersers dezer duisternis, de boze geesten in de hemelse gewesten:. Doet daarom de geestelijke wapenrusting aan!! Er staat ook geschreven in 2 Kronieken 7:14" Wanneer het volk, waarover Mijn Naam is uitgeroepen, in OOTMOED buigt en BIDT en zij Mijn aangezicht zoeken en zij zich bekeren van hun slechte wegen, dan zal IK (zegt de Heer) vanuit de hemel horen, en hun zonden vergeven en hun land genezen." Satan is een geestelijk wezen, uit op vernietiging. Je kunt niet geestelijke machten met vleselijke (redeneren, mopperen, etc) methodes bestrijden. Maar vanuit de Geest van God. Bidden, Geloven in Jezus Christus die de machten der duisternis heeft overwonnen aan het kruis, Getuigen tegen anderen en samen komen om god te aanbidden en samen te bidden en te strijden. In de bijbel staat over een keuze maken. Wilt u de Zegen? De zegen komt van Boven. Wilt u de vloek? Bekering is de sleutel. Het woord van God is niet saai, het is rijk en krachtig om duisternis openbaar te maken. Nederlanders roepen moord en brand over cultuur behouden wanneer het gaat over sinterklaas, maar de grond van ons land ligt in het christelijke erfgoed. (let wel, dan heb ik het over zuivere godsdienst, God liefhebben boven jezelf, (1e gebod) en je naaste als jezelf (2e gebod).

 • Aniutka
  Aniutka27 dagen geleden

  Rutte doel, waar hij all die jaren naar toe heeft gewerkt is overduidelijk- VOLLEDIG VERWOESTING VAN ONZE LAND IN ALLE ASPECTEN !!!

 • vrijheid 2020
  vrijheid 202027 dagen geleden

  Angela Merkel streeft net als de Führer destijds de alleenheerschappij aan. Ze wil het zeggenschap van alle deelstaten buiten werking stellen. Na de eenwording van Duitsland heeft Merkel in een interview met Günter Gauz gezegd dat ze niet zo veel moet hebben van Democratieën. In de voormalige DDR was zij Propaganda-Secretaresse van de FDJ (Vrije Duitse Jeugd). Wat ze daar geleerd heeft zet ze nu in daden om.

 • Stephan Reisig
  Stephan Reisig27 dagen geleden

  Strafrechtelijke aangifte tegen Rutte cs. n.a.v. diepgaand juridisch onderzoek Op basis van een diepgaand onderzoek naar Covid-19 heeft een juridisch team een lijvig rapport opgesteld, dat als basis dient voor aangifte tegen Mark Rutte en medeplegers. Uit dit onderzoek blijkt dat Covid-19 een project is, waarbij zeer ernstige misdrijven tegen de menselijkheid worden gepleegd. Het is tijd om de leugens door te prikken en aangifte te doen wegens deze criminele daden. www.artsenvoorwaarheid.nl/aangifte-rutte-cs www.weesdeweerstand.nl/aangifte-tegen-rutte/ www.ellaster.nl/2021/04/05/tijd-om-aangifte-te-gaan-doen-en-een-einde-te-maken-aan-de-lockdown/ www.bondoverheidszaken.nl/wp/ KIJK ook naar de docu 'Corona.film - Prologue' !! corona.film/ DEEL, DEEL , DEEL deze links !

 • Stephan Reisig
  Stephan Reisig27 dagen geleden

  Een moedige VVDer is idd eentje die UIT de partij stapt! Dankjewel voor dit mooi gesprek. ps : Ik heb 't altijd heel vreemd gevonden als een jòng iemand lid wordt van een politieke partij, die al jàren antimenselijk beleid voert en precies het tegenovergestelde van liberalisme doet. Als je als jong iemand gestudeerd hebt, affiniteiten voelt met liberalisme en dan voor de VVD kiest, dan heb je volgens mij je huiswerk niet goed gedaan. Of je hebt het voorvoegsel 'Neo-' voor het woord liberalisme over het hoofd gezien. Enfin, hij is erùit gestapt en daar gaat 't hier om. Geweldig.

 • Stewart Trommelen
  Stewart Trommelen27 dagen geleden

  Heeft Rutte nooit gehad.. menselijkheid...wel een stukje....in achterste... Vraag maar aan Hugo de Jonge en van Dissel...

 • R Hovenier
  R Hovenier27 dagen geleden

  Eet biologische dynamische voeding en gefermenteerde producten en versterk u immuunsysteem! Rook niet en wees matig met alcohol en wandel veel in parken en bossen!

 • R Hovenier
  R Hovenier27 dagen geleden

  Rutte is een geen mens maar een satanist en heeft zijn ziel verkocht aan de duivel! Jezus Christus noemde de duivel de mensenmoordenaar en leugenaar van de beginne! Lees het Nieuwe Testament en wordt hervormd door een nieuwe manier van denken en wordt een nieuw mens! Super interview met deze kanjer!

 • Sonja Wetzels
  Sonja Wetzels27 dagen geleden

  Goed interview, Respect Gishlen, voor mij sla jij de spijker op zijn kop. Indien je de politiek in gaat, hoop bij forum, mijn stem heb je. 👍🏻

 • STTNLW
  STTNLW27 dagen geleden

  Waarom die pieptoon door de gesprekken heen, doen jullie dit zelf? 19:10 en 20:43 Symphatieke jongen, ga zo door Ghislen Nysten.

 • Zara Zara
  Zara Zara27 dagen geleden

  Zeer interessant en prettig om naar te kijken,ook zeker dankzij meneer George,wat een prettige man,rustig en vriendelijk,niet zo schreeuwerig en overdreven 👍🏼

 • Marcel Hol
  Marcel Hol27 dagen geleden

  Ik denk dat als je wilt minister worden je dat wordt met de bedoeling voor een goede toekomst zowel financieel als ambitieuze, macht is een leuke bijeenkomst. Om een leider te worden of zijn is een roeping, daar zijn er maar heel weinig van echte leiders met een visie en welzijn van een ieder. Ik durf met een gerust hart zeggen dat wat er bij ons in de kamer zit een stelletje narcisten zijn, geen enkel gevoel en begrip, alleen een agenda. Mensen zouden zich prima zelf kunnen regeren alleen het is ze al heel jong wijs gemaakt dat dit niet kan ze zijn simpelweg te dom daarvoor en vooral afhankelijk en daar ligt nu het probleem. Dan maar leiders die liegen en bedriegen zo hoort het.. toch..

 • David de Vries
  David de Vries27 dagen geleden

  Zijn de maatregelen nog wel disproportioneel? Tsk.

 • Jan Vrolijk
  Jan Vrolijk28 dagen geleden

  Toevallig ben ik mijn leven lang socialist maar ik heb toch FvD gestemd. (14:34)

 • Horen zien En niet zwijgen
  Horen zien En niet zwijgen28 dagen geleden

  Is Rutte wel een mens????

 • loekie1707
  loekie170728 dagen geleden

  man, man, man ik vind het ZO irritant, mannen van die leeftijd die alleen maar voor een schermpje zitten te ouwehoeren als ouwe wijven om maar likes te krijgen. Zo winnen we deze oorlog tegen onze kinderen niet, slappe zakken ! Ouwehoeren doe je als je oud bent, van jullie word wat meer verwacht.

 • Thomas Jellinek
  Thomas Jellinek28 dagen geleden

  'De beste kunst om te winnen van een wedstrijd is de tegenstander zelf als medium te gebruiken voor je eigen doelen. Je hoeft niet aan de bal te zijn om doelpunten te maken. Als je het goed doet. Doet de tegenstander het voor je.'

 • Clarice Vyent
  Clarice Vyent28 dagen geleden

  Gewellig om invloed aan te wenden voir einde corona virus dat is te verwachten can een neutraal klassieke liberaal jurist. Behoudt je zakelijke cariere.

 • Thomas Jellinek
  Thomas Jellinek28 dagen geleden

  'De beste kunst om het winnen van een wedstrijd is de tegenstander laten verliezen met zijn eigen (zichtbare) gemaakte fouten.'

 • Thomas Jellinek
  Thomas Jellinek28 dagen geleden

  'Blijf trouw aan jezelf. Verlies jezelf niet in tijden van grootte uitdagingen.'

 • Pietje Puk
  Pietje Puk28 dagen geleden

  Geweldig interview. Rutte is een ongelooflijk arrogante kerel met een zeer actief geheugenverlies. Hij laat de kamer ruim een week debatteren, eer hij zijn leugen toegeeft. Die kosten mogen ze bij hem verhalen. Misschien kan Rutte in aanmerking komen voor dagbesteding in mijn zorgproject op grond van zijn aan dementie grenzend geheugenverlies. Echter, ik geef hem op voorhand weinig kans, omdat ik gewetenloze en onbeschofte mensen niet toelaat.

 • Zdenek Kraus
  Zdenek Kraus28 dagen geleden

  MENEER v.d. LEEDEN IS EEN PROFITEER EN CARRIÈRIST HET ZOU GOED ZIJN ALS HIJ BIJ LOGOPEDIST GAAN, HIJ MOET NIET VERGETEN DAT HIJ GEVAARLIJK IS VOOR MENSEN DIE MET HEM IN CONTACT ZIJN

 • Ron Berg
  Ron Berg28 dagen geleden

  De volgende stap een enorme tweedeling: de gevaccineerden die de komende maanden allemaal ziek worden en overlijden door mutaties en 5 G, tegenover de niet gevaccineerden die daar de schuld van krijgen en zullen worden buiten gesloten! Lockdowns worden heviger en langer etc. Dat wordt de totale chaos die ze al jaren proberen te veroorzaken. Huizen prijzen storten in elkaar door alle overledenen en de rest blijft zitten met super schulden. Alles wordt overgenomen door de staat die inruil daarvoor alle schulden kwijtscheld.en een slaaf van je maakt. Je hebt niets meer maar zal gelukkig zijn is de slogan! Terug naar het oude is inmiddels door de massale hoeveelheid toegediende vaccins (dna veranderende ziekmaker) onmogelijk geworden het is te laat! The great reset in vol ornaat!

 • Jos Kammers
  Jos Kammers28 dagen geleden

  Goeie knul 👍

 • Clarice Vyent
  Clarice Vyent28 dagen geleden

  Ghislen vindt het geweldig je zo uit te spreken als klassieke liberaal. De corona virus heel distraseus aan het uitpakken is. Jogeren hiervoot de rekening moeten betalen. Een distraseuze machtspolitiek. Inderdaad meer discussie maatregelen en beroep op de moraliteit moet komen . Meer communicatie met advocaten en juristen. Jouw redenering over zelf beschikkingsgrond wet duidelijkk naar voren komt. Het een goed voorstel us over een risicoprofiel aan te gaan m.b.t corona virus. Lijkt dat we in een tunnnel vissie verkeren. Ben het er mee eens dat meer gespecialisserde onderzoekers aan bevindingen komen t.a.v dit dit virus. Wat erg belangrijk is jouw uitspraak positief overkwam dat wieberen van Hagen integer opereert voor algemeen belang. Wens je verder veel succes toe i.v.m het opgang krijgen van maatschapplijk debat.

 • Jan Buikema
  Jan Buikema28 dagen geleden

  is het wel een mens!!??

 • lege pipazakje
  lege pipazakje28 dagen geleden

  Er is zeker capaciteit nodig, onze ziekenhuizen liggen wel VOL. Het grapje is, is dat dit niet nieuw is. Capaciteit in ziekenhuizen is altijd beperkt geweest en zorgpersoneel is al jaren de mond gesnoerd.

 • Daan González
  Daan González28 dagen geleden

  Ik ben blij dat steeds meer mensen wakker worden. Liefst blijven focussen op wat we allemaal graag willen.

 • Anjo van Dijk
  Anjo van Dijk28 dagen geleden

  idaj iwj

 • Peter Hollander
  Peter Hollander28 dagen geleden

  WTF Waarom wordt het woord Astra Zeneca vaccin (wat ik sterk vermoed) nou weggepiept? Bang dat deze video wordt verwijderd van YouTjoep?

 • Mj Vdhout
  Mj Vdhout28 dagen geleden

  Rutte, Merkel en Macron hebben geen kinderen. Toeval? Ze hebben geen feeling voor de gevolgen van hun handelswijze voor kinderen. Bovendien hebben ze geen geldzorgen. Wat ze ook doen, ze krijgen altijd goed doorbetaald en daarna een mooiere baan....En dat vindt iedereen voortaan normaal..

 • A S
  A S29 dagen geleden

  O de avondklok vind ik het allerergste. Ik stem nooit meer voor een partij die hierin meeging. Ik zal het nooit vergeten wat ze mijn kinderen aandoen. Als t zo erg is zouden ze de mensen met contactberoepen wel inenten..vreselijk dat omt

 • ArminTamzarian

  ArminTamzarian

  28 dagen geleden

  Het is schandalig dat andere ouders niet eens doorhebben wat ze onze kinderen aandoen. Wat ben je nou voor ouder als je deze situatie wel prima vindt en helemaal niet nadenkt over de toekomst van de kinderen. Verdrietig... schandalig... onmenselijk egoïstisch.

 • timmy decent
  timmy decent29 dagen geleden

  Rutte en Kaag zijn eurofielen die alle macht naar Brussel overplaatsen, samen met miljarden euro's

 • V.H. van Graven
  V.H. van Graven29 dagen geleden

  Pieeeeeeeeeeeeeep!!! WTF maak ik hier mee?!? Het is de hoogste tijd Max... tijd om weg te gaan van dit belachelijke platform.

 • Adriana Bonita Aziz
  Adriana Bonita Aziz29 dagen geleden

  Ik hoorde een biep* in het midden van het gesprek 😕.... Jeetje

 • Harry Kroonenberg
  Harry Kroonenberg29 dagen geleden

  Maar dat vertrouwen in de politiek is voor heel veel mensen al verdwenen en stemmen nn niet meer

 • Brada
  Brada29 dagen geleden

  Dikke censuur in dit programma. NLdron bepaalt wat wij mag horen. Mooi voorbeeld van geen vrijspraak meer.

 • Harry Kroonenberg
  Harry Kroonenberg29 dagen geleden

  Nou en wat denk je van het politie geweld in Amsterdam.van halsema

 • Harry Kroonenberg
  Harry Kroonenberg29 dagen geleden

  Okee en wie geeft de opdracht voor sencurering

 • M Brt
  M Brt29 dagen geleden

  wordt hier iemand gedemoniseerd? Wat een absurde titel. Even een beetje normaal doen svp. Oneens, afkeuring, wantrouwen etc, allemaal prima, maar "niet menselijk": dat riekt heel kwalijk.

 • DietMarCella
  DietMarCella29 dagen geleden

  1,3K 👍🏼 en 13👎🏼 🤭

 • Harry Kroonenberg
  Harry Kroonenberg29 dagen geleden

  Ja het stuitent om te zien ,dat dat jarenlang gelieg van mr rutte nog steeds getolereerd wordt door de Nederlandse bevolking

Volgende