Formatieproblemen mbt Omtzigt

Beelden gemaakt door de Tweede Kamer

Reacties

 • Arie Raaphorst
  Arie Raaphorst11 dagen geleden

  Wat een gekonkel!

 • RENNIE Bosma
  RENNIE Bosma15 dagen geleden

  Geerd Wilders heeft gelijk Goed ge zegt het is een grote Kliek Rutte Moet zo Snel mogelijk ver TREKKEN

 • Frederika Voornaamisgenoeg
  Frederika Voornaamisgenoeg16 dagen geleden

  Rutte heeft een heel vieze verborgen agenda. Hij kwam in de VVD en heeft alle goede VVD'ers, die voor hem een concurent zouden kunnen zijn of worden, eruit gewerkt of weggepromoveerd. Kijk en dat is zijn taktiek en zijn eigen woorden en daden waren Wilders en de PVV te decimeren. Maar nog even terug, kijk hoe mensen zoals Wilder, Bolkesteijn, Wiegel en o ja zeker ook good old Rita Verdonk, die hem voor de voeten liepen weggewerkt zijn of naar andere functies weggepromoveerd. Moet nu toch voor iedereen duidelijk zijn, alleen zijn verborgen vieze agenda zullen we nooit te weten komen, dus weg met Rutte. Ik geef een nier voor GEEN Rutte IV.

 • Tonnie van der Heijden
  Tonnie van der Heijden22 dagen geleden

  Hoezo ik lieg niet 1000euro!!!00k vergeten! Zo iemand kan geen MP zijn

 • Tonnie van der Heijden
  Tonnie van der Heijden22 dagen geleden

  Hoezo verkeerd herinnert? Smoes

 • Moh. Awad
  Moh. Awad22 dagen geleden

  ik begin me nu toch af te vragen wie er wordt voor gelogen / voor de gek gehouden..kbedoel het is lijkt mij heeel duidelijk dat rutte gelogen heeft / nu nog liegt, en zeker hierover zal blijven liegen ! Na all zn leugens zal rutte NU ZEKERR NIEET DE WAARHEID SPREKEN, want dan is hij klaar/af-gemaakt..klaar naar huis er mee !! op-rutte rutte, ga toch naar huis vent..t vertrouwen komt noooit meer terug ! OMZIGT ONZE MINISTER-PRESIDENT, Yeahh, mijn stem heeft deze juiste betrouwbare, principiele duidelijke-taal-sprekende Man !

 • Benjamin Renssen
  Benjamin Renssen28 dagen geleden

  Rutte: ik heb niet gelogen!...u heeft de waarheid niet gezegd? ja oke ik heb gelogen maaaar ik heb niet gelogen naar geweten!!! heel nederland:............................................................................................................................................................................................................................................................................................leugenaar!!!!!!!

 • jan ludwig
  jan ludwigMaand geleden

  Rutte moet op pleuren kan die KKKKK Kop niet meer zien fiets maar onder een bus beroeps leugenaar

 • J VB
  J VBMaand geleden

  Blij dat die voorzitster ingeruild wordt...als kamerleden geen antwoord krijgen en het heet onder de voeten wordt van rutten mogen ze niet eens doorvragen want dab is tijd voorbij

 • J VB
  J VBMaand geleden

  Snap nog steeds niet waarom zoveel mensen op VVD hebben gestemd? Dan heb je toch geen hersens, zijn mensen zo snel vergeten wat hij allemaal geflikt heeft afgelopen jaar?

 • Snowwie
  SnowwieMaand geleden

  Ik hoop op nieuwe verkiezingen, want mensen moeten beter weten.

 • P Schalkwijk
  P SchalkwijkMaand geleden

  formatie geen fractie issues...

 • Clima-XL
  Clima-XLMaand geleden

  Het is niet te geloven, Nederland is nog nog dieper gezakt dan een Bananen Republiek. Wat een incompetente mensen staan bij ons aan het roer. Liegen en bedriegen, het kan allemaal. En maar praten over vertrouwen ?😩

 • Abdel El attabi
  Abdel El attabiMaand geleden

  Ijzel.

 • Abdel El attabi
  Abdel El attabiMaand geleden

  Wat is dát met welders janet, Zo iets kunnen we al heel lang de wereld van vroeger Van Hitler. l niks van aantrekken.

 • Abdel El attabi
  Abdel El attabiMaand geleden

  Haaaah aah

 • A R T
  A R TMaand geleden

  Alles was al in kannen en kruiken , er heerst geen echte democratie meer in Nederland , de Politiek gaat er steeds asocialer aan toe . Het Volk geven ze gewoon schijn verkiezingen dan lijkt het nog wat maar in werkelijkheid wordt alles zo gereguleerd en gemanipuleerd zodat de gevestigde macht gewoon zijn gang kan blijven gaan. Het is eigenlijk te triest voor woorden. De wet wordt te pas en te onpas aangepast om vooral toch de macht in handen te houden, het is dan ook een utopie om te denken dat de PVV en FvD enige rol van betenis kunnen gaan spelen binnen het Nederlandse politieke stelsel. Dat zal nooit mogen gebeuren. Waarvan akte !

 • Joan van Casteren
  Joan van CasterenMaand geleden

  Een hard gelach..." de duivel is een Leugennaar 1e klas..." Hij kan niet anders dan liegen en bedriegen. en nog wel naar EER en een GEWETEN, wat die niet heeft.

 • Mirjana Gvozdenac
  Mirjana GvozdenacMaand geleden

  Wat mij betreft Dhr.Omtzigt de nieuwe leider van Nederland

 • Eihoofd2

  Eihoofd2

  Maand geleden

  Een premier met een burnout, lijkt me heel verstandig ja.

 • c vb
  c vbMaand geleden

  als jullie straks nog verder gaan met pinokkio dan heeft het hele kabinet ook iets aan hun geheugen

 • c vb
  c vbMaand geleden

  rutte weg kaag MP ? rip nederland rutte is zijn geheugen kwijt net zoals biden, en daar hebben wij nederlanders niks aan

 • A R T
  A R TMaand geleden

  Het is ondenkbaar dat Omzigt niet ter sprake is gekömen toen Rutte het ontslag indiende van de Regering bij de Koning. De enige twee die opheldering hadden kunnen geven zijn niet ondervraagd dat zijn die 2 Ambtenaren van het "verkenners bureau" die uiteindelijk het Omzigt punt op de Agenda hebben gezet volgens Jorritsma. Wie heeft die ondersteunings Ambtenaren daar geplaatst ? Waar komen zij vandaan ? Door wie zijn zij geïnstrueerd ? Let wel het Staatshoofd moet altijd buiten schot worden gehouden , Waarvan Akte !! Als men echt de waarheid wil achterhalen moeten deze ambtenaren bevraagd worden maar dat zal niet gaan gebeuren. Weliswaar zijn het aanstellen van de verkenners , informateurs en formateurs in 2012 uit handen van de Koning genomen en een taak van de 2e kamer geworden, echter over de invulling van hun taken staat niets over in de Grondwet beschreven en is gebaseerd op het huidige STAATSRECHT en dat van op oude GEWOONTES. Daarom is er nog steeds bij de formatie van een nieuwe Regering van alles mogelijk.

 • Mono Ganie
  Mono GanieMaand geleden

  dit hele gebeuren was in mijn ogen allemaal opzettelijk, ollongren heeft express die papieren zo gehouden, en die fotograaf bart maat ( bart maat die altijd met rutte meeloopt ) was daarvoor ingeseind, er was niets waar van de positieve test op corona van ollongren, want de pcr test kan die diagnose simpelweg niet maken, niet of je besmet en / of besmettelijk bent, ollongren ging ook niet in quarantaine maar ging gewoon door en was zo weer in de kamer.. dit hele opzetje was om de verkiezingsfraude te doen ondersneeuwen, het gevalletje als je links kijkt zie je rechts niets... het is allemaal psychologische oorlogsvoering, net als alles in deze onderste boven, binnenste buiten en gespiegelde wereld, ook kaag d66 en hoekstra cda deden mee aan dit opzetje.... rutte wist 1000% wel dat hij over omtzigt gesproken had dat is wel duidelijk, omtzigt had gezorgd dat de kamer af ging treden, maar ook dat was de bedoeling, zodat ze demissionair de corona leugens en regels door konden zetten, tenslotte is dan niemand zogezegd verantwoordelijk meer, rutte, kaag, ollongren, hoekstra zitten allemaal en misschien wel meer in dit complot, om de sdg sustainable development goals ) en wef (world economic forum ) agenda door te drukken, en dat is een agenda die zo duister is dat de duivel er in verbleekt, niets is wat het lijkt, we worden sinds geboorte tot aan ons graf belogen en bedrogen en opgelicht met alles wat je denkt te weten...

 • Eihoofd2

  Eihoofd2

  Maand geleden

  koekoek

 • Dennis

  Dennis

  Maand geleden

  Zo denk ik er ook over

 • TheMrBennito
  TheMrBennitoMaand geleden

  Het nieuwe fenomeen. Niet: je herinnert je iets, of niet. Nee: je herinnert je iets goed, of fout.

 • jan aarts
  jan aartsMaand geleden

  een geluk dat ze zich niets meer herrineren, hoeven de boeren hun veestapel niet te halveren!!!!!

 • Ceren Sen
  Ceren SenMaand geleden

  Bizar dat een leugen geen leugen meer wordt genoemd, omdat de heugenis erover verdwenen zou zijn. Het wordt bijna filosofie hier

 • Holland Meester

  Holland Meester

  Maand geleden

  De leugen regeert. Gewoon alles aan elkaar liegen.

 • A R T
  A R TMaand geleden

  RUTTE kent vast niet de betekenis van het woord ONWAARHEID. LIEGEN IS NAMELIJK MET OPZET ONWAARHEID VERKONDIGEN. ONWAARHEID STAAT DUS GEWOON GELIJK AAN LIEGEN, BEDRIEGEN, BEDONDEREN, BEDUVELEN EN FALSIFICEREN , het woord klinkt alleen wat vriendelijker en wordt daarom ook bewust gebruikt. Het is maar dat U het weet.

 • GeWij
  GeWijMaand geleden

  7:40:00 Deze mevrouw heeft corona nu dus toch ? zal noodzakelijk zijn dat ze hier is, met nodige voorzichtigheid zal wel, verbaasde me toch wat. Ps Zoals even later ook hier dat ter sprake komt dus ook nog, twijfelde toch even. 8:09:25 Hoog water. en ook niet zo'n klein beetje.

 • lancer wagon
  lancer wagonMaand geleden

  ff wat over nl traditie roepen in je komt daar dus

 • Marty Delft
  Marty DelftMaand geleden

  Graag een leugendetector voor Mark rutte. Wie weet of de waarheid boven komt.

 • Inez Karkabe
  Inez KarkabeMaand geleden

  ja hou het vooral overzichtelijk.

 • richard smit
  richard smitMaand geleden

  Sigrid Kaag is met een terrorist getrouwd en ooit daarvoor ontslagen door Buza , hoe komt dat wijf in de 2e kamer of zelfs in de regering??

 • TheMrBennito

  TheMrBennito

  Maand geleden

  Doe niet zo raar, met je terrorist.

 • Peter de Wilde

  Peter de Wilde

  Maand geleden

  Ach, als iemand die zijn vrouw prostitueert aan beveiligers in de kamer mag blijven en de andere misdragingen ook mogen binnen de PVV en FvD.

 • Jef Wisse
  Jef WisseMaand geleden

  Ze zeggen wel eens dat een rotte appel de hele mand aansteekt. Volgens mij gaat dat in dit geval ook op voor de Nederlandse politiek. Ik weet echt niet meer wie er nog te vertrouwen is.

 • Alex Crouwers

  Alex Crouwers

  15 dagen geleden

  Wie is er nu crimineel

 • Briar Maddux

  Briar Maddux

  18 dagen geleden

  @Maximo Rocky damn! It took about 15 mins but it worked!

 • ale Fokkema

  ale Fokkema

  19 dagen geleden

  Geen van allen!

 • Maximo Rocky

  Maximo Rocky

  19 dagen geleden

  I dont know if anyone cares at all but last night I hacked my friends Instagram password by using InstaPlekt. Cant link here so search for it on google if you wanna try it

 • SoYou Know

  SoYou Know

  Maand geleden

  Nou, je hebt partijen die meer transparantie en verantwoordelijkheid willen. En je hebt partijen die dingen vergeten als ze verantwoordelijkheid moeten nemen, informatie achterhouden en elkaar beschermen. De laatste zijn VVD, D66 en CDA.

 • Harry Thats Me
  Harry Thats MeMaand geleden

  Allemaal show. Rutte en Kaag kunnen ons nu lekker verder aan de plannen van het World Economic Forum onderwerpen. En niemand heeft het nog over de wel erg gunstig voor beide uitgepakte verkiezingen.....................

 • Morgan Andred

  Morgan Andred

  19 dagen geleden

  @Peter de Wilde Omdat ze werken voor het WEF. Daarom.

 • Peter de Wilde

  Peter de Wilde

  Maand geleden

  Voor FvD is de verkiezing ook gunstif uitgepakt. Waarom zouden ze zich onderwerpen aan het WEF? En iets beter herbouwen dan dat het was lijkt mij een positief is.

 • Holland Meester
  Holland MeesterMaand geleden

  ""Mevrouw Incident"" Jorritsma en ""Twee Paspoorten"" Ollongren NOOIT meer een bestuurlijke functie in Nederigland laten vervullen, want anders kunnen zij zich bepaalde zaken ook ""niet meer herinneren""...... Wel mooi dat het HELE debat van ruim 13 uur is weergegeven, anders dan sommige andere 11-minuten videos van hetzelfde debat...... ..

 • Seewhatis
  SeewhatisMaand geleden

  Of Rutte er nu wel of geen herinnering aan heeft van het feit dat er gesproken is over Omzigt blijft het feit dát er gesproken is over Omzigt en hoe dit kritische kamerlid te neutraliseren.

 • GeWij

  GeWij

  Maand geleden

  Ja, blijft vaag, misschien iemand uit cda zelf zich zoiets laten ontvallen (of als voorbeeld even zo gesteld), serieus bedoeld of niet, dat een medewerker had opgepikt, en neer gepend, klakkeloos met zovele andere aantekeningen. Kan dus voor hetzelfde echt totaal van geen betekenis zijn, of denk ik nou zo vreemd.

 • Avinaash Loetai
  Avinaash LoetaiMaand geleden

  Die Kaag is een eng pion

 • LoneSentryMusic
  LoneSentryMusicMaand geleden

  ik hoor net op de radio dat als er nu weer verkiezingen zouden zijn een lijst omtzigt meer stemmen zou krijgen dan de vvd.

 • ale Fokkema

  ale Fokkema

  19 dagen geleden

  Zeker weten ben ik met je eens!

 • Eihoofd2

  Eihoofd2

  Maand geleden

  @Classesanytime classesanytime en waarom zou daat Nederland beter maken?

 • Classesanytime classesanytime

  Classesanytime classesanytime

  Maand geleden

  Jammer genoeg is Omtzigt OOK links en is VOOR de EU 😞 Nederland wordt alleen beter als het zo snel mogelijk dat gedrocht EU z'n laatste adem uit laten blazen!

 • Holland Meester

  Holland Meester

  Maand geleden

  Klopt. Omtzigt 27 zetels (1) tegen Vuige Verraderlijke Defaitisten 26 (2).....

Volgende